onsdag 31. august 2011

Utfordring #27 hos Anonyme Scrappere!

Hipp!! Da er det ny utfordring på gang hos Anonyme Scrappere! Dette er ei skikkelig kose-utfordring der du kan lage hva du vil, så lenge den er laget spesielt for Anonyme Scrappere! Så hiv deg rundt og bli med!!!
Her er mitt DT-bidrag.. bilde av mine snupper på hver sin dromedar i Sahara ifjor sommer! En veeeeldig varm og artig opplevelse! (ihvertfall for mor som ikke turte..)
Div papir og pynt på denne, fikk bruk for Papyrus-bildet jeg kjøpte, det har jeg brukt litt rundt om kring! Ønsker alle en flott helg når den kommer :-)


torsdag 25. august 2011

once upon a...sketch

Jepp! Jeg har funnet en kjempefin utfordringsblogg! Once Upon A...Sketchblog har noen fine skisser! Og jeg liker både skisser, utfordringer og inspirasjon! Utfordringen som går nå er en lekker skisse og du skal i tillegg ha med minst 2 setninger av din favorittsang som journaling! Stikk inn og se! Morsomt!
Dette bildet er av min svigerinne Marit og meg da vi var på "husmorferie" i Oslo under Norway-Cup i sommer!
På bildet bak har jeg skrevet teksten på den herlige sommersangen til Postgirobygget "en solskinnsdag" (det så jeg Nadrah hadde gjort, genialt!). Ellers er det jo Prima det går i, litt WP og Dusty Attic.
Ønsker alle en flott dag og en riktig god helg :-)

Yes! I`ve found a great challengeblog! Once Upon A...Sketchblog have som nice sketches! And I like sketches, challenges and inspiration! This on going challenge is a great sketch and you must combine the sketch with at least 2 sentences from the lyrics of your favorite song as journaling! Pop in and take a look! Funny!
This picture is my sister in law, Marit and me at our "housewife-vacation" in Oslo during Norway-Cup this summer! On the picture behind I have written the lyrics of my favorite summer-song of Postgirobygget "a sunny day" (I saw Nadrah had done that, geniuos!. Else it`s Prima, a little WP and Dusty Attic.
Wish everbody a great day and a nice weekend :-)


fredag 19. august 2011

Jeg tar`n!

Scrappehusets "Vi tar`n" denne måneden er bare herlig! Utrolig inspirerende! Jeg ble inspirert av oppsettet, stemningen og litt av fargene på LO`en vi skulle inspireres av! Lykke over at scrappelysten endelig bobler :-))
Her er baby-Maria og søskenbarnet Kristian i et søtt øyeblikk påska -99..gode minner!
Har brukt nydelige papirer fra Pink Paislees Butterfly Garden, osteklut, Primablomster, WP pynt og litt forskjellig annet dill.
Ønsker alle en strålende fin helg, her skinner faktisk sola og jeg har senvakt :-))


onsdag 10. august 2011

bryllupskort..

Jooohooo!! Mitt første DT bidrag til Anonyme Scrappere!! Superhappy for å være så heldig å være med :-)) Inne på AS er det nå siste dager av sommerutfordringen, og jeg håper du slenger deg med ;-)
Dette er et kort jeg laget for ei venninne. Jeg ble så inspirert av de veskekorta til Anja ,så dette er en forenklet versjon uten innbrettingene.. Inni kortet er det bilde av brudeparet, en hilsen og litt pynt.
Ønsker dere en fortsatt fiiiin sommer:-))