onsdag 9. juni 2010

Treff i Årødalen!


Hahaha...må bare...bilde fra sist treff på Hjelset, vi hadde en liten fotoshoot og dette var det mest normale bildet jeg fant...ja, vi hadde det veldig morsomt :-))
Etter lang tids tørke skal det bli godt å bruke en kveld på scrapping og skvaldring! På fredagskvelden er det nemlig treff i Årødalen! Kanskje du skal dit?? Forhåpentligvis kommer kreativiteten snikende og vi får en herlig kveld!! Har pakket og printet ut masse bilder, kun noe pjask som gjenstår nå! Gleder meg!! Ha en fortreffelig dag :-)

3 kommentarer:

 1. Herlig normale dere ja...

  Skulle gjerne kommet på treff, men vi feirer 7årsdag med 14 gutter på fredag... Og etterpå fylles huset med både foreldre og svigerforeldre. Tror jeg skulle slite med å argumentere for scrappetreff.
  Håper dere får det strålende! Og så kommer jeg sterkere tilbake!

  SvarSlett
 2. Ha ha ha, dette var en morsom kveld!
  Var ikke mye igjen av maskaraen etter denne seansen... Digger dere to bertene mine <3
  Skal tenke på dere i morgen, blir HELT sikkert superkooos!!! Skulle gjerne blitt med, men tror nok jeg skal kose meg der jeg skal også;)
  Hils alle sammen.
  Kleeeem!

  SvarSlett
 3. hahahaha steike for en gjeng altså, og du har helt rett...av de 53 bildene jeg tok av dere så var nok dette det dere såg mest normale ut på ja ;-) hehe, men morro var det!

  Jeg kommer desverre ikke på treff i kveld, men kommer sterkere tilbake ved en annen anledning ;-)

  Kos dere masse og hils gjengen!

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar..